Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Julefrokost

Julefrokost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Damm-Jensen

Indsendt :





Ingredienser:
1 glasmarinerede sild + Løgringe/karrysalat
1 glaskryddersild + røde løg i ringe
l plast bakke med stegte sild i lage
10 rødspttefilet + remulade & citron
500 g.gravad laks + slikasparges + dildsauce
500 g.røget hellefisk + 1 bk æggestand og purløg
750 g.stegt Medisterpølse + Søderjysk julehvidkål (evt. sukker & Kanel)
1 stk.ribbensteg ca 12-1500 g + rødkål
1 stk.hamburryg ca 1000 g + grønlangkål og brunede kartofler
500 g.lun leverpostej + ristede champignons og stegt bacon + rødbeder
1 lille brie + ostetrekanter + druer og kiks
 
 Ris a la manda + lun kirsebærsauce
 


Opskrift:

1)Silden anrettes i små skåle med løgringe. Karrysalat i skål
2)Fiskefilet serveres lun
3)Laks + hellefisk serveres
4)De lune retter serveres evt. en af gangen.
5)Osten stilles på bordet
6)Til sidst serveres ris a la manda med kirsebærsauce. Her kan evt. gemmes en mandel der udløser en mandelgave.

Tips:

Der serveres Rugbrød og Franskbrød til de forskellige retter. Beregn højst 5 halve rugbrød til hver og højst 3 halve franskbrød til hver. Husk KOLDE ØL og KOLD SNAPS. Ikke Vin til en Julefrokost. PS. Undgå Stres. De fleste ting kan klargøres og anrettes inden gæsterne kommer. God fornøjelse!!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (17 stemmer)

Opskriften er vist 26689 gange,
og udskrevet 684 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birgith  -  2009-12-17 11:26:21
Rigtig fin, jeg undlod medisteren, men tilføjede lige ½ æg + rejer og slik til kaffen (også overkommelig i pris)