Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mortens oliven brød

Mortens oliven brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1 øl
 samme mængde vand
25 g.gær
2 spsk.salt
1 spsk.sukker
 peber
 oliven efter smag
3 spsk.olie
 hvedemel til dejen er fast
 


Opskrift:

Hæld øl og vand i en skål. rør gæren ud i det tilsæt salt, sukker og peber evt. andre krydderier! kom olie og oliven i! tilsæt mel lidt efter lidt til dejen er fast! tag dejen ud og ælt den godt samme på bordet! kom dejen tilbage i skåle dæk den til med madfilm og stil i køleskab i min 12 timer

Tag dejen ud af køleskabet ælt den igennem form flütes eller boller lad brødene hæve på pladen i 45min pensel med vand eller mælk! bag dem ved 200 grader til de er færdige ca 20min




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16243 gange,
og udskrevet 229 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jonna  -  2008-01-03 08:41:29
Disse brød er uegnede til diabetikere pga. manglende fibre. Brød uden fibre fordøjes for hurtigt og medfører en alt for stor og brat stigning af blodsukkeret. Hvedemelet bør erstattes med hvid hvede. Alternativt kan halvdelen af hvedemelet erstattes med fuldkornshvedemel.