Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fransk æblepie

Fransk æblepie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Pie

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
100 g.smør
4 dl.hvedemel
1 æg
2 spsk.sukker
1 tsk.vanillesukker
0.5 tsk.bagepulver
2 spsk.koldt vand
 smør eller margarine til formen
 
 Fyld:
5 syrlige æbler
0.5 dl.sukker
200 g.abrikosmos
 
 Serveringsforslag:
 Flødeskum smagt til med Calvados eller vanilleis
 
 Drikkevarer:
 Café au lait
 


Opskrift:
Hak fedstof og mel med en kniv. Arbejd hurtigt de andre ingredienser ind i dejen og lad den hvile koldt i mindst 1 time. Pensl pieformen med smeltet fedtstof.
Rul dejen ud til en rund plade, der er lidt større end formen. Beklæd formen med dejen også op ad kanterne.
Prik bunden med en gaffel ellers buer den op og bliver ujævnt bagt. Bag den ved 225 grader i 15 min.
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i både. Læg dem på den forbagte bund. Drys med sukker. Bag den ved 200 grader i 25 min.
Bred mosen over den varme pie.
Serveres lun.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5438 gange,
og udskrevet 97 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu