1: Tænd ovnen på 180 grader C. alm. ovn. Riv marcipanen groft.
2: Rør æggehvide og flormelis i den revne marcipan til konsistensen er jævn.
3: Form lange pølser af marcipanmassen på tykkelse med en finger og skær dem i ca 8cm lange stykke. Tryk dejen let sammen med 2 fingre så de får den klassiske trekantede kransekagefacon.
4: Stil kransekagestykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag kagerne midt i ovnen i ca 15 min. Læg gerne ekstra bageplade under hvis de bliver for mørke i bunden
5: skær nougaten i mindre stykker og smelt den over vandbad. Pynt de afkølede karnsekagestykker med nougat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(10 stemmer)
Opskriften er vist 28419 gange, og udskrevet 625 gange.
Kommentarer
Trine - 2011-06-07 14:47:16 Mmm,den var god (:
Mine så dog ikke så pæne ud som dine da de var færdige, men de smagte godt nok godt(:
Tips!: Prøv at lægge nougat, ind i dejen, og lad den bage med MUMS!
Jane - 2009-12-30 22:53:19 Forbavsende nem og god, simpel opskrift. Synes dog godt, det tåler mere sødme i smagen :-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider