Jødekager uden æg

Jødekager uden æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 60 stk.
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red:

Jødekager uden æg, billede 4 Jødekager uden æg, billede 1 Jødekager uden æg, billede 2 Jødekager uden æg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Hjortetaksalt
   
Opskrift:
Tag smørret ud så det bliver blødt.
bland sukker i smørret og ælt det godt sammen tilsæt hjortetaksalt og mel.

Rul det til en pølse ca. 5 cm i diameter og læg det i køleskabet til dagen efter.

Dejen skæres i tynde skiver som lægges på bageplade med bagepapir. Vi har helt undladt at pensle dem, men de kan evt. pensles med piskefløde. Drysses med kanelsukker og evt. hakkede mandler.

Bages 5-6 minutter ved 200 grader alm. ovn på næstøverste rille.


karakterer:
Opskriften er vist 13267 gange,
og udskrevet 203 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12671 (3016 kcal)
KJ pr. stk. 211 (50 kcal)
Vægt ialt 635 gram
Vægt pr. stk. 10 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1995 KJ (475 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 26.5 gram
Kulhydrat 55.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu