Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lækker hindbærtærte

Lækker hindbærtærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Desserttærte

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
150 g.hvedemel
100 g.smør
50 g.sukker
1 æg
50 g.chokolade til pensling
 
 Creme:
1.5 dl.mælk
1 dl.fløde
2 æggeblommer
0.5 vanillestang
30 g.sukker
2 dl.fløde til skum
 
 Fyld:
400 g.hindbær
 


Opskrift:
Ingredienserne til bunden arbejdes sammen. Rulles ud til tærteformen og bages i ovn på nederste rille 15 min.200* (fyld tørrede linser eller ris så den holdes ned). Linserne fjerne og tærten bages 10 min. til.

Smelt chokoladen og pensl bunden godt. Fløden piskes og stilles koldt.

Creme:
Kog mælk og fløde op pisk blommer, vanillekorn og sukker sammen og tilsæt i mælkeblandingen kog ved svag varme til den tykner. Afkøl og tilsæt den kolde piskede skum og fordel i tærtebunden fordel hindbær over cremen.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (31 stemmer)

Opskriften er vist 34400 gange,
og udskrevet 872 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-09-20 08:00:20
Kan godt bruge frosne hindbær, meeeeeeeeeeeen det flotte ved tærten er at du kan stille de friske hindbær, så de står op og så fylder hele tærten, og det kan du ikke ved frosne, jeg dryssede også med flormelis.

karina  -  2010-07-04 12:05:09
kan man bruge frosne hindbær

Vivi  -  2010-04-27 10:44:45
Lyder godt, men jeg savnede diameter på tærteform.

Erika  -  0000-00-00 00:00:00
Tærten smager SÅ godt ! Men husk at afkøle cremen godt før man putter flødeskummen i...(ellers bliver det en smatkage) Jeg anbefaler den til ALLE...! Nøøøj hvor er den god !!!