lille løg halveret og skåret i skiver1 lille løg halveret og skåret i skiver
1
lille porrer skåret i skiver1 lille porrer skåret i skiver
100
g.
kogt blomkål100 g. kogt blomkål
9-12
spsk.
koldt vand9-12 spsk. koldt vand
salt salt
peber peber
vegetabilsk olie til stegning vegetabilsk olie til stegning
sauce: sauce:
1.5
dl.
yoghurt naturel1.5 dl. yoghurt naturel
2
spsk.
hakket mynte2 spsk. hakket mynte
0.5
tsk.
gurkemeje0.5 tsk. gurkemeje
1
fed
knust hvidløg1 fed knust hvidløg
Pynt: Pynt:
myntekviste myntekviste
Opskrift:
Sigt mel, natron og salt i en røreskål og tilsæt krydderier og frisk koriander.
Bland det godt sammen.
Del blandingen i 3 portioner i hver sin skål.
Rør løg i den ene skål, porre i den anden, og blomkål i den tredje.
Kom 3-4 spsk. vand i hver skål og rør det sammen til en lind pasta.
Opvarm olien til fritering i en dyb pande til 180 grader C eller indtil en brødterning bruner på 30 sekunder.
Form ved hjælp af to dessertskeer blandingen til boller og steg hver enkelt i olien i 3-4 minutter til den er blevet brun.
Tag dem op med en hulske og tør dem på et stykke køkkenrulle.
Hold
Bhjaisene varme i ovnen mens stegningen foregår.
Bland alle ingredienserne til saucen sammen og hæld det ned i en lille serveringsskål.
Pynt med myntekviste og server den sammen med de varme bhajis.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6972 gange, og udskrevet 115 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider