Laks (gravet laks) specialitet

Laks (gravet laks) specialitet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mina

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 kg.fersk laks (helst midterstykket)
2 bdt.dild
1 spsk.olie
1 spsk.groft hvid peber
3 spsk.salt
3 spsk.sukker
 
Opskrift:
1. Skæer laksen igennem fra rygsiden, så der bliver to halvdele. Skyl, tør og klip dilden fint.
2. Befri laksestykkerne for ben. Stik kniven lige ind under benranden, og lad den følge tæt på benene, så der kommer så lidt laksekød mes som muligt.
3. Gnid kødsiden af laksen med olie. Bland krydderiene og fordel dem på den ene lakseside herpå.
4. Læg et let pres over laksen og still den koldt til næste dag.

Tips:

saveres med vidt brød og smør. eventuelt med em smør sovs.





karakterer:
Opskriften er vist 9079 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-09-15 16:35:18
Der er for meget peber.

  -   2007-11-29 11:11:53
Nam Nam Nam.... Den er helt vildt god!!!!!!!! Den skal i andre prøve at laver!!! den er bare så god!!