Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kanelkrans 02

Kanelkrans 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
krans 1 krans
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kanelkrans 02, billede 4 Kanelkrans 02, billede 1 Kanelkrans 02, billede 2 Kanelkrans 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
25 gram Gær
1 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Fyld:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
15 gram Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
25 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
  Pynt:
Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:
Gæren opløses i den lunkne mælk. Det hele arbejdes godt sammen. Sættes til hævning i 15 minutter tildækket.
Rulles derefter ud til 20x40 cm.

Rosinerne hakkes, kan evt. undlades, resten af ingredienserne til fyldet røres sammen og smøres på den udrullede dej.

Dejen rulles stramt sammen fra den brede side som til en roulade. Lægges i en randform, ca. 20 cm. i diameter. Stryges med æggestrygelse og drysses med hakkede mandler og tesukker. Sættes til efterhævning i 20 minutter tildækket på et lunt sted.

Bages på ovnens nederste rille ved 220 grader C i ca. 20 minutter.

Tips:

693 - 860

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15990 gange,
og udskrevet 290 gange.
Energi:
KJ total 9528 (2268 kcal)
KJ pr. krans 9528 (2268 kcal)
Vægt ialt 685 gram
Vægt pr. krans 685 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1391 KJ (331 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 14.1 gram
Kulhydrat 46.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu