Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Æbler på butterdej med kanel og mascarponecreme

Æbler på butterdej med kanel og mascarponecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Annesette

Indsendt :



Ingredienser:
 Butterdej
1 æggehvide
2 store ell. 4 små smagfulde æbler F.eks coxorange
1 tsk.stødt kanel
4 tsk.mørk rørsukker
1-2 spsk.akaciehonning ell. anden flydende honning
 
 Mascarponecreme:
0.5 vaniliestang
100 g.mascarpone
1-2 spsk.florsukker
 evt.1-2 spsk. friskctronsaft
 


Opskrift:
Lav 4 cirkler af butterdejen. Pensl de 4 cirkler med æggehviden. Skræl og udkern æblerne, skær dem i ca ½ cm tykke både og læg dem i et pænt mønster helt ud til kanten af hver cirkel. Drys med kanel og rørsukker, og hæld lidt honning udover æblerne med en ske. Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 15-20 min ved 180 grader, til æblerne er gyldenbrune. Flæk den halve vaniliestang, tag kornene ud med en skarp kniv, bland dem med mascarpone og florsukker, og smag evt. til med citronsaften. Server den kølige mascarponecreme til de lune tærter.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7816 gange,
og udskrevet 158 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu