Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gorilla hjerne

Gorilla hjerne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : soskendesorensen

Indsendt :



Ingredienser:
150 g.pølser
1 stort rødløg
500 g.hakket oksekød
 sweet and sour (fra fakta)
1-2 bouliong (okse)
 salt
 peber
 origano
 eller efter egen smag
 
Opskrift:
1. tager man en gryde i passende størrelse, hvor efter man sætter den på en plade når den er varm.
2. Lidt margerine herefter svitses pølserne, når de er brune kommes løgene.
3. Der tilsætteskryderierne efter smag.
4. Nu kommer man den hakkede oksekød i, hvor man lader det blive helt nok.
5. Så kommer man sur-sød sovcen i og lader det simre hvorefter man tilsætter bouliongen, lader det simre i 5-10minutter

Tips:

Denne sovs kan anvendes til pasta med hvidkål der sdvitses på panden og lidt ost på sovsen ved servering


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 9382 gange,
og udskrevet 94 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Indsenderen  -  2007-11-21 18:00:12
sdvitses skal betyde svitses let på panden inden servering