Gorilla hjerne

Gorilla hjerne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : soskendesorensen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
150 g.pølser
1 stort rødløg
500 g.hakket oksekød
 sweet and sour (fra fakta)
1-2 bouillon (okse)
 salt
 peber
 oregano
 eller efter egen smag
 
Opskrift:
1. tager man en gryde i passende størrelse, hvor efter man sætter den på en plade når den er varm.
2. Lidt margarine herefter svitses pølserne, når de er brune kommes løgene.
3. Der tilsættes krydderierne efter smag.
4. Nu kommer man den hakkede oksekød i, hvor man lader det blive helt nok.
5. Så kommer man sur-sød sovsen i og lader det simre hvorefter man tilsætter bouillongen, lader det simre i 5-10minutter

Tips:

Denne sovs kan anvendes til pasta med hvidkål der sdvitses på panden og lidt ost på sovsen ved servering


karakterer:
Opskriften er vist 10220 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Indsenderen  -  2007-11-21 18:00:12
sdvitses skal betyde svitses let på panden inden servering