Uægte Marcipan

Uægte Marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : nadia.1984

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.smør
75 g.hvedemel
1.25 dl.KOGT kold fløde
 mandelessens efter behag
 flormelis efter behag
 evt.kogechokolade
 
 til pynt kan bruges alt fra kokos til krymmel til mandler
 
Opskrift:
Smør og mel bages sammen i en gryde. Kom fløden i og bag det nogle min. over ilden, under omrøring. Gryden tages af ilden og massen køles af. Flormelis samt mandelessens æltes i. Bør stå i køleskabet 2-3 timer, før det bearbejdes.

Tips:

Min mor lavede denne marcipan hver eneste jul, og nu laver jeg den til mine børn. Den har altid været en succes. Den eneste ulempe er dog at den er lidt hurtig til at blive blød pga smørret. Men det er børnene jo ligeglade med. Den bør opbevares i lukket boks på køl.





karakterer:
Opskriften er vist 15963 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu