Kyllinge- og citron kødboller
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingekød, knust hvidløg, brødkrumme / rasp, citronskal, timian, æg salt og peber blandes godt med hænderne. Afkøles i køleskab i 30 minutter.
Yoghurt-mynte-sauce : Alle ingredienserne blandes godt sammen. Kødet formes med en spiseske til kugler. Olien varmes op på en slip-let stegepande, og kødbollerne steges i hold, indtil de er gyldne på alle sider og gennemstegte. Drysses med citronsaft og flyttes over på et serveringsfad og drysses med mere salt. Serveres med yoghurt-mynte-sauce. Tips: Kan sættes i en 150 grader C. alm. ovn efter de er brunet og stege færdig her. 10-20 minutter |
|
Opskriften er vist 89442 gange,
og udskrevet 1965 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2013-06-03 13:43:07 Hakket kyllingekød smager ikke af så meget. Husk at krydre rigeligt. Brugte citronsaft, kan anbefales. Kartoffelbåde med græsk krydderi (Pers opskrift) er godt til. Saucen er god! tove - 2009-02-11 15:50:34 en regtig god opskrift men brugte citronsaft og lidt basilikum ,oregano. serverede kogt fint snitt hvidkålog gulerødder til. Per - 2008-09-14 11:27:40 Vi serverede ovnstegte kartoffelbåde til. Kartoflerne skrælles og skæres i kvarte og lægges i en skål. Olivenolie og krydderier hældes over og det hele rystes godt rundt. Hældes ud på en bageplade eller bradepande beklædt med bagepapir og bages i ovnen 45-60 minutter ved 200 grader C. Vi bruger gerne græsk krydderri, slat og peber. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne