Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hvidløgs mayonaise (ARABISK)

Hvidløgs mayonaise (ARABISK), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

DressingRet : Dressing - Diverse dressinger

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maisa

Indsendt :



Ingredienser:
2 æggehvide (store æg)
1 fedhvidløg eller 2 små hakket
1 tsk.citron saft
1 spsk.vand
0.75 dl.mad-olie
0.25 tsk.salt
 
Opskrift:
Blend æggene i en blender for 2 minutter. Tilsæt hvidløg, citron og vand og blend endnu 1 minut. Tilsæt olie i 3 omgange hvor du blender lidt hver gang du Tilsætter lidt af olien.

Tips:

Den er super lækker at spise ved siden af kylling eller pommes fritter. Den kan også bruges som hvidløgsbrød ved at smørre flutes stykker og putte i gril ovn for 3 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (11 stemmer)

Opskriften er vist 10331 gange,
og udskrevet 162 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Conni  -  2018-06-23 12:11:26
Det smager rigtig godt ... MEN ... drop vandet (i opskriften) ... SÅ bliver det perfekt.

Valva  -  2010-02-19 18:29:14
Der ALT for tynd til jeg ville kalde det mayonaise.

Maisa  -  2008-07-17 14:48:43
Hej Monroe Det ER æggehvider man ska bruge til denne opskrigt. Du er supergod prøv den.

Monroe  -  2008-02-19 13:41:17
Hej i denne opskrift til mayonnaise er det da ikke æggeblommer man bruger jeg har aldrig hørt om æggehvider? så er det en skrive fejl eller skal man bruge hviderne? Venligst Anne-Catharina Monroe