Brødbudding

Brødbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Eva Schmidt

Indsendt :      Red :
Brødbudding, billede 4 Brødbudding, billede 1 Brødbudding, billede 2 Brødbudding, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5-6 skiverfranskbrød uden skorpe
40 g.smør
60 g.rosiner
 
3 æg
4 spsk.sukker
1 vanillestang
5 dl.fløde eller mælk
 
Opskrift:
Læg smurte brød skiver lagvis med rosiner i en smurt form eller ovnfast fad.

Øverste lag skal være brød med den smurte sider opad.

Pisk æggene sammen med sukkeret.
Bring mælken til kogepunktet med den flækkede vaniljestang.
Hæld den i æggemassen mens der piskes.

Fisk vaniljestangen op. Hæld blandingen over brød og rosiner i form eller fad.

Sæt den i ovnen ved ca.180 grader i ca.35 minutter eller til den er fast.

kan serveres såvel varm som kold. Serveres med jordbærsauce.






karakterer:
Opskriften er vist 8042 gange,
og udskrevet 267 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-23 13:06:15
Jeg har ikke prøvet med vanillien, som sagtens kan undværes. Ellers er opskriften som jeg lærte den af min oldemor. Vi spiste den med mælk på og ingen syltetøj. Jeg kan stadig finde på at hygge mig med en portion.