Brødbudding
Indsendt af : Eva Schmidt Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg smurte brød skiver lagvis med rosiner i en smurt form eller ovnfast fad.
Øverste lag skal være brød med den smurte sider opad. Pisk æggene sammen med sukkeret. Bring mælken til kogepunktet med den flækkede vaniljestang. Hæld den i æggemassen mens der piskes. Fisk vaniljestangen op. Hæld blandingen over brød og rosiner i form eller fad. Sæt den i ovnen ved ca.180 grader i ca.35 minutter eller til den er fast. kan serveres såvel varm som kold. Serveres med jordbærsauce. |
|
|
Opskriften er vist 8042 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer stwi - 2009-12-23 13:06:15 Jeg har ikke prøvet med vanillien, som sagtens kan undværes. Ellers er opskriften som jeg lærte den af min oldemor. Vi spiste den med mælk på og ingen syltetøj. Jeg kan stadig finde på at hygge mig med en portion. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne