Cannelloni med kalkun og oregano

Cannelloni med kalkun og oregano, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tøzzie

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
50 g.frossen spinat
1 lille fed knust hvidløg
0.5 løg
50 g.hakket kalkun
1 tsk.pinjekerner
1 spsk.frisk eller 1tsk tørre oregano
25 g.frisk revet parmesan
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
4-5 cannelloni rør
1.5 dl.hakkede tomater
0.5 dl.creme fraiche
 salt
 peber
 sukker
50 g.revet mozzarella
 lidtsmeltet smør
 
Opskrift:
Rør hakket spinat, knust hvidløg, hakket løg, kalkun, hakket pinjekerner, oregano, parmesan og olivenolie sammen.

Krydr med salt og peber og stop fyldet i cannellonirørene.

Læg rørene ved siden af hinanden i et ovnfast fad.

Bring tomat og creme fraiche i kog under omrøring og smag til med salt, peber og en anelse sukker.

Hæld tomatsaucen over rørene, drys med ost og dryp med smeltet smør.

Bag cannellonierne i 45 minutter ved 200 grader.


karakterer:
Opskriften er vist 8524 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu