Skinkepostej

Skinkepostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.gluten
150 g.margarine
1 sammenpisket æg
 lidtsalt
 
 Fyld:
250 g.hakket skinke
 små buketter rå blomkål
 hakket persille
 lidtsalt
 lidtpeber
 lidtsmør
 
 Pynt:
 Tomatskiver
 Persille eller lignende
 
Opskrift:
Til dejen æltes alle ingredienser sammen. Hviler ca. 1 time på et køligt sted (evt. køleskab).

Dejen deles i to dele. En lagkageform fores i bund og på sider med den ene halvdel. Fyldet lægges i. Den anden halvdel af dejen rulles ud og bruges som låg. Klem dejen i formen og låget godt sammen i kanten. Pensles med æg. Bages ved 225 grader C i 25-30 minutter.

Pyntes med tomatskiver, skinke, persille eller lignende

Tips:

661





karakterer:
Opskriften er vist 4285 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-03-04 14:28:30
Det er en yderst delikat og udsøgt postej. Den er meget vellidt i syd-østasien og visse dele af den Konganske Folkerepublik.