Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mandeltærte med chokolade-top

Mandeltærte med chokolade-top, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : S.D.

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
200 g.smør
160 g.sukker
200 g.reven marcipanmasse
4 æg
60 g.hvedemel
l80 g.finthakkede mandler
4 spsk.sukker
 
 Top:
150 g.mørk chokolade
3 pasteuriserede æggeblommer
3 dl.piskefløde
 Evt.lidt reven appelsinskal
 
Opskrift:
Rør smøret blødt og luftigt med sukkeret. Rør den revne marcipanmasse i. Del æggene i blommer og hvider, og rør blommerne i smørmassen lidt ad gangen. Rør også mel og blendede/finthakkede mandler i dejen. Pisk æggehviderne til skum og pisk dem seje med sukker, så de kan holde luften, mens de vendes i dejen. Kom dejen i en smurt raspet springform på ca. 26 cm. Bages ved 175 gr. i ca. 50 min. Lad den afkøle.
Smelt chokoladen over vandbad og tag den af. Når den er ca. 30 gr., røres æggeblommerne i. Skulle det stivne for meget, røres en smule fløde i. Ellers piskes fløden til skum, der røres i chokolademassen. Kan evt. tilsættes revet appelsinskal. Hæld moussen på kagen, mens den stadig er i formen. Afkøl helt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8246 gange,
og udskrevet 160 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu