Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lynbrød

Lynbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louisekw

Indsendt :



Ingredienser:
60 g.solsikkekerner
3 spsk.hørfrø
2.5 dl.mælk
50 g.gær
1 tsk.sukker
1 tsk.groft salt
275 g.hvedemel
 
Opskrift:
Kom solsikkekerner og hørfrø i en kold pande. Skru op til kraftig varme og rist kernene under omrøring i ca. 3 min.
Lun mælken og rør derefter mælk og gær sammen i en skål.
Tilsæt sukker, salt og de ristede, varme kerner.
Kom melet i og slå dejen godt sammen (dejen er ret flydende).
Fordel den i en lille bradepande med bagepapir(ca. 4 x 18 x 25 cm)
Sæt brødet midt i ovnen.
Sæt ovnen på 225 grader og bag brødet i ca. 25 min.

Tips:

Erstat evt. 100 g af melet med fuldkornshvedemel.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10332 gange,
og udskrevet 156 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu