Calzonebrød med pesto og mozzarella

Calzonebrød med pesto og mozzarella, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Madpakke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Den lille kok

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
15 g.gær
3 dl.lunkent vand
0.5 tsk.salt
120 g.durummel
120 g.hvedemel
0.5 tsk.olivenolie
 
 Fyld:
1 kuglefrisk mozzarellaost
3 spsk.grøn pesto
5 soltørrede tomater (i strimler)
5 cherrytomater (i skiver)
1 dl.hakkede krydderurter (f.eks. timian og oregano - kan udelades)
 
Opskrift:
Opløs gæren i vandet, tilsæt salt og dernæst melet lidt efter lidt, ælt så med lidt olie til dejen er glat.

Lad den hæve lunt 1/2 time. Slå dejen ned, del i 5 dele og rul ud til cirkler, der lægges på bagepapir på bageplade. Smør pesto på cirklerne.

Skær mozzarellaen i skiver og læg lidt på hver cirkels ene halvdel. læg soltørret tomat, cherrytomat og krydderurter i hvert brød på den halvdel osten også ligger på. Den halvdel uden fyld foldes ind over fyldet og trykkes sammen og klemmes fast med en gaffel.

Brødene pensles med lidt vand eller mælk og bages ved 220 grader i 15-20 min. midt i ovnen

Tips:

Giver 5 brød. Brødet kan fryses og er godt at tage med på madpakken.





karakterer:
Opskriften er vist 16714 gange,
og udskrevet 371 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-08-04 16:22:04
Jeg brugte meget mere mel end der stod i opskriften 😊

  -   2014-10-12 13:17:35
Det lyder ikke som meget mel til 3 dl vand? Kan det rulles ud, hvis man følger opskriften? Ellers lyder det meget spændende :)