Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Amos snegle

Amos snegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.hvedemel
100 g.smør eller margarine
50 g.gær
25 g.sukker
0.5 tsk.salt
1 æg
1 dl.mælk
 
 Remonce:
100 g.smør eller margarine
100 g.brun farin
2 tsk.kanel
 
 Glasur:
100 g.florsukker
1 spsk.kogende vand
 
Opskrift:
Mælken lunes, hældes i et fad og heri opløses gæren. Husk, gæren må ikke varmes med. Hvedemel og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele æltes sammen til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Dejen deles i to lige store dele og rulles ud til to firkanter på ca30x30 cm., hvorefter remoncen fordeles over hele fladen. Drysses med kanel, rulles sammen som til roulade og skæres ud til 12 lige store stykker, sættes på en smurt plade og trykkes flade, hæver ca. 20 minutter på et lunt sted, tildækket.

Pensles med æggestrygelse og bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 8 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Efter afkøling pyntes sneglene med glasur.

Dybfrysning:
Brødet lægges i en plasticpose eller pakkes i aluminiumsfolie eller frysefolie, mens det endnu er håndvarmt og opbevares i dybfryseren ved 18 grader C i ca. 6 måneder.

Optøning:
I stuetemperatur optøes brødet på køkkenbordet indpakket i fryseembalagen på 30-40 minutter. I en forvarmet ovn. 200 grader C optøes brødet på ca. 5 minutter.

Tips:

846


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11674 gange,
og udskrevet 226 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu