Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tagliatelle med laksesovs

Tagliatelle med laksesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mini kokken

Indsendt :



Ingredienser:
350 g.tagliatelle (grønt båndspaghetti)
250 g.røget laks
1 stor gulerod
2 porrer
1 knsp.safran el. gurkemeje
2-3 spsk.smør
1 dl.tør hvidvin
3-4 dl.piskefløde
 salt
 friskkværnet peber
 lakse el. forelrogn
 reven ost
 
Opskrift:
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken
2. Skrab og skyl guleroden i smalle strimler. Skær de skyllede porrer i smalle strimler. Skær laksen i strimler.
3. Smelt smørret i en lille gryde og lad gulerod og porre snurre sig møre heri. Kom safran i og rør om. Tilsæt vin og fløde og lad sovsen koge igennem nogle minutter. Kom laksestrimler i og smag til.
4. Lad den nykogte pasta dryppe godt af inden den kommes på serveringsfadet eller på portionstallerkener. Hæld den varme sovs på og garnér med rognen.
Tilbehør: reven ost.

Tips:

Retten er supernem at lave og giver et flot farvespil mellem den gule sovs den grønne pasta og den røde rogn.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (34 stemmer)

Opskriften er vist 12400 gange,
og udskrevet 169 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-03-02 15:37:20
Er super lækker og nem at lave