Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krydret sovs - fedtfattig

Krydret sovs - fedtfattig, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gosh

Indsendt :



Ingredienser:
3 dl.bouillon
1.5 dl.A 38 Cheasy
1 tsk.sojasauce
1 spsk.ribsgele
2 spsk.rødbedesaft
1 tsk.peber (mast i morter)
 salt
 peber
 jævning (lidt)
 
Opskrift:
Alt koges og i en lille gryde og jævnes inden servering.
Evt. tilsættes lidt kulør


Tips:

I stedet for kun A 38 kan man bruge halvt A 38 og halvt creme fraiche 9%.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19606 gange,
og udskrevet 242 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Elin  -  2010-05-18 08:16:24
Ps. Så skal den ikke jævnet

Elin  -  2010-05-18 08:14:24
Hvis du vil være helt sikker på at den ikke skiller, kan du røre lidt mel i den surmælksprodukt du bruger, inden du kommer den i sovsen :-)

Gosh  -  2010-01-18 16:52:25
Slet ikke. Jeg har selv haft lavet og varmet dagen efter.

Chi  -  2010-01-14 16:56:05
skiller det ikke når man varmer youghurt/A38 op?

Gosh  -  2007-11-08 13:31:29
det er 1 1/2 dl A37 cheasy der skal bruges