Potatoskins

Potatoskins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Chris

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4-6 bagekartofler
1 bdt.forårsløg
1 pk.bacon
150 g.revet emmentaler
150 g.revet Cheddarost (gulerodsfarvet)
 salt
 peber
 og/eller andre krydderier
 
 Cremefraiche dressing med purløg (evt. hjemmelavet)
 
Opskrift:
Kartoflerne deles i to og koges ca 10-15 minutter (afhængig af størrelse).

Med en ske udhules kartoflerne. De skal stadig være omkring en cm tykke overalt.

De udhulede kartofler lægges på en bageplade (med bagepapir) og fyldes med bacon skåret i tern og findelte forårsløg (eller zitauer eller skalotte eller rødløg eller.) og varmes igennem ved høj varme (180-200 grader C.) i en times tid.

Osten drysses over et kvarter til en halv time før kartoflerne tages ud.

Tips:

Retten er opståede ved at kartoffel "skrællerne" er blevet tilovers når man har brugt indmaden til mos. Så har nogen fundet på at fylde dem med ting og sager og genvarme dem. De kan også laves i friture. Jeg bruger dem som erstatning for bagte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 3501 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu