Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Potatoskins

Potatoskins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Chris

Indsendt :



Ingredienser:
4-6 bagekartofler
1 bdt.forårsløg
1 pk.bacon
150 g.revet emmenthaler
150 g.revet cheddar (gulerodsfarvet)
 salt
 peber
 og/eller andre krydderier
 
 Creme Fraiche dressing med purløg (evt hjemmelavet)
 
Opskrift:
Kartoflerne deles i to og koges ca 10-15 minutter (afhængig af størrelse).

Med en ske udhules kartoflerne. De skal stadig være omkring en cm tykke overalt.

De udhulede kartofler lægges på en bageplade (med bagepapir) og fyldes med bacon skåret i tern og findelte forårsløg (eller zitauer eller skalotte eller rødløg eller...) og varmes igennem ved høj varme (180-200°C) i en times tid.

Osten drysses over et kvarter til en halv time før kartoflerne tages ud.

Tips:

Retten er opståede ved at kartoffel "skrællerne" er blevet tilovers når man har brugt indmaden til mos. Så har nogen fundet på at fylde dem med ting og sager og genvarme dem. De kan også laves i friture. Jeg bruger dem som erstatning for bagte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3125 gange,
og udskrevet 74 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu