En kradsbørstig dyppelse

En kradsbørstig dyppelse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Aage

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 dl.acaciehonning
1 tsk.salt
1 tsk.citronpeber (eller bare peber)
50 g.smør
3 fedhvidløg (hakket i små stykker)
1.5 spsk.Sambal Oelek
1.5 tsk.tørret chili
1 dl.tomatpuré
1 dl.piskefløde
1 tsk.karry (gerne stærk)
 
Opskrift:
Smelt smør sammen med honning og kom forsigtigt de øvrige ingredienser i ved middel varme. Pas på det ikke brænder på!

Tips:

Passer fint enten som marinade til fjerkræ eller rødt kød. Den kradser i halsen, men tilsæt evt. lidt ekstra fløde - så ryger det ikke ud af ørerne.





karakterer:
Opskriften er vist 5443 gange,
og udskrevet 117 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-05 17:08:57
Tilføj lidt mindre honning end angivet efter min mening, ellers en fantastisk opskrift. Hvis den er blevet for sød neutraliser med lidt mere fløde.

  -   2007-11-08 13:11:16
Der er "slåfejl" i min opskrift! Acaciehonning skal være 1½ dl.. Sambal Oelek skal være 1½ spsk. og tørret chili 1½ tsk. Ellers kan en skumslukker godt anbefales...