Bland alle de tørre ingredienser i en skål. pisk æggene.
Tilsæt olie, de sammenpiskede æg og den revne squash. tilsæt lidt mælk efter hvor tør blandingen er.
Bag i midten af ovnen ved 175 grader C, indtil kagen begyder at løsne sig fra formen.
Tips:
Brug helst en form med en længde på 31 cm. og en brede på 20 cm.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12314 gange, og udskrevet 203 gange.
Energi:
KJ total 17579 (4185 kcal)
KJ pr. Pers. 976 (232 kcal)
Vægt ialt 1171 gram
Vægt pr. Pers. 65 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1501 KJ (357 kcal) Protein 5.4 gram Fedt 17.7 gram Kulhydrat 45.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Dorte11 - 2013-08-21 17:15:36 Dejlig nem kage. Jeg brugte en form på 30x22 cm, og den blev helt perfekt efter 35 min. i ovnen.
Per - 2013-08-14 18:15:11 På billedet har vi brugt en 23*33 cm bradepande, den blev noget lav, måske dobelt portion ville passe
vilmand - 2007-11-06 17:06:37 den er rigtig god
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider