mørk overtrækschokolade1 ps. mørk overtrækschokolade
100
g.
hk hasselnødder100 g. hk hasselnødder
cornflakes cornflakes
Opskrift:
smelt nougat over vandbad. Hæld hakkede nødder og cornflakes ned i og rør det rundt. Mængde af cornflakes og nødder varierer efter hvor flydende det skal være.
Brug en ske til at sætte toppene på bagepapir. Derefter skal de stå i kølekab 1/2 - 1 time så de stivner.
Smelt overtrækschokoladen over vandbad. Tag toppene og vend dem hurtigt i den smeltede chokolade. Derefter skal de på køl igen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5790 gange, og udskrevet 138 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider