Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sachertorte Diabetes

Sachertorte Diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.mørk chokolade
1 spsk.vand
150 g.margarine
50 g.sukker
100 g.Atwel®
6 æg (str. 2)
150 g.hvedemel
 Abrikosmarmelade
 
 Pynt:
 overtrækschokolade
 


Opskrift:

Smelt chokoladen sammen med 1 spsk. vand. Rør margarinen og halvdelen af sukkeret og Atwel® Rør æggeblommerne i et ad gangen. Rør den smeltede chokolade i. Rør melet i.

Pisk æggehviderne meget stive. Pisk resten af sukkeret og Atwel® i. Bland forsigtigt ckokolade dejen med æggehviden.

Kom dejen i en smurt springform. Bages ved ca. 170 grader C i ca. 60 min.

Lad kagen køle af, og del kagen i to og smør en lag abrikosmarmelade imellem. Smelt overtrækschokoladen og glaser kagen.

Kan serveres med flødeskum.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16653 gange,
og udskrevet 446 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-02-20 20:46:11
Søgte på Sacher Torte uden æg, interessant at se, der skal bruges hele 6(!) æg!


Karina  -  2012-06-07 11:07:48
Britta - Diabetikere må godt få lidt sukker og lidt mørk chokolade. Det andet er en udbredt misforståelse. Som for alle andre gælder det, at de selvfølgelig ikke skal spise hele kagen! De fleste diabetesopskrifter indeholder lidt sukker for at modvirke bismagen af de kunstige sødemidler.


kagemand  -  2012-03-23 17:03:39
Sachertorte stammer fra hotel Sacher i Wien.


britta  -  2009-05-19 14:44:03
Tag venligst deabetis fra denne kage, der er jo både sukker og mørk chokolade i.


JF - 27.3.09  -  2009-03-27 16:09:39
Er der nogen der har erfaringer med at bage med Fribol - et nyt produkt der ikke påvirker blodsukkeret og reducerer fedtforbruget i en opskrift


mike  -  2008-12-21 04:39:07
til dem der ikke hved hvor kagen stammer fra kan jeg sige at den strammer fra Østrig. og de bliver normalt spist på en søndag og af de rige folk og opskraften er made længer og moske hvis jeg får tid skal jeg nok sette kagens opskraft frem


Erfaren diabetiker  -  2008-02-05 21:20:12
75 g Atwel/Perfect Fit - også kaldet bagesødemidler - fylder og søder som 100 g sukker. Det er bedre at bruge bagesødemidler end flydende sødemiddel, netop fordi bagesødemidler fylder i dejen, så den får den rigtige konsistens. Bagesødemidler indeholder også fibre, der forhindrer, at en diabetiker får en alt for stor og brat stigning af blodsukkeret, når fedtstoffet og kulhydraterne i kagen fordøjes.


BJ  -  2007-11-16 14:42:31
Hvor mange gram sukker svarer 100 g atwel til?