Møllevinger

Møllevinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.kold margarine
200 g.hvedemel
1 spsk.eddike
4 spsk.koldt vand
 
 Fyld:
 Marmelade eller gele
 
Opskrift:
Margarinen og hvedemelet hakkes sammen. Eddike og vand tilsættes. Dejen æltes hurtigt sammen og rulles ud til en stor firkant, der foldes sammen fra hjørnerne ind mod midten som en serviet. Anbringes på et køligt sted, evt. køleskab i ca. 1 time.

Dejen rulles ud ca. 1 cm. tykt. Skæres ud i firkanter på ca. 7x7 cm. Hver firkant skæres fra hvert hjørne omtrent helt ind til midten. Hver anden snip foldes ind mod midten og fæstnes med et let tryk. På midten anbringes en klat marmelade eller gele. Pensles med æggestrygelse, drysses med sukker og bages ved 250 grader C i ca. 10 minutter.

Opbevares i kagedåse og lunes op lige før servering.

Tips:

240


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2570 gange,
og udskrevet 63 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu