Gluten-boller (Amos)

Gluten-boller (Amos), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hvedemel
100 g.margarine
100 g.rosiner
 lidtkardemomme
50 g.gær
1 tsk.salt
1 spsk.sukker
1 æg
2 dl.mælk
 
Opskrift:
Gæren røres ud i mælken, de øvrige dele æltes i. Dejen skal æltes godt.

Formes til ca. 30 boller, der sættes på velsmurte plader. Hæver på et lunt sted til dobbelt størrelse.

Bages ved 250 grader C i ca. 15 minutter

Tips:

225


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7904 gange,
og udskrevet 98 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

GitteRM  -  2018-03-15 20:30:03
Super gode boller. Jeg brugte 2 spsk sukker, og lod dem hæve i næsten 2 timer. Så var de både lette og luftige. Halvdelen af bollerne blev spist med det samme, så det er også en god portions-størrelse.

Josefine  -  2009-08-21 12:01:05
Jeg er glutenallerkiger og køber normalt glutenfri mad ved netspiren Men i går prøvede jeg jeres opskrift, og blev faktisk rigtig glad for resultatet, de boller er rigtig gode. Hilse Josefine