Tomat/fennikel suppe med ouzo

Tomat/fennikel suppe med ouzo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
1 fennikel
1 løg
1 fedhvidløg
3 spsk.olivenolie
8 cl.ouzo
1 ds.flåede tomater
1 oltørret tomat
5 dl.grøntsags boullion
 Hvid peber
 salt
 
Opskrift:
Hak fennikel, løg og hvidløg groft, og sauter med salt og peber i olien i 20-30 minutter ved svag varme (må ikke branke). Tilsæt ouzo og lad det koge lidt ind. Tilsæt flåede tomater, groft hakket soltørret tomat og boullion, og lad det simre i yderlegere 20-30 minutter. Blend suppen og smag til med salt og peber.

Tips:

Suppen passer fint til skaldyr (hvidvins dampede muslinger, grillede kammuslinger etc.), erstat evt. noget af boullionen med hvidvin.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 5609 gange,
og udskrevet 97 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2008-08-26 08:18:56
K & H SUPER-SUPPE! Lavede den med blåmuslinger og serverede med et godt flute, intet mindre end fantastisk! Rigtig god Tomat/lakrids-agtig smag. Suppen kan varmt anbefales! En 10'er herfra!