Pasta/radisesalat

Pasta/radisesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maria

Indsendt :



Ingredienser:
100 g.pasta
1 l.vand
1 spsk.salt
3 spsk.vindruekerneolie/olivenolie
0.5 salatagurk
1 bdt.radiser
2 håndfulde klippet karse
2 bdt.purløg
0.5 bæger creme fraîche (18% fedt)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kom vand i en gryde og tilsæt salt.
Vent til at vandet
koger og put pastaen i.
(husk at skrue ned for varmen)

Kog pastaen færdig. Hæld den kogte op i en sigte eller et dørslag, så vandet kan løbe fra. Hæld derefter pastaen i en skål og rør olien i.

Skyl agurken og riv den på et råkostjern. Skær radiserne i skiver.

Hæld cremefraiche i en lille skål. Klip purløg og rør den i cremefraichen. Kom karsen i en kop og klip på kryds og tværs. Rør også den i cremefraichen.

Vend det hele i pastablandingen. Smag salaten til med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 5096 gange,
og udskrevet 121 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu