Marcipantærte

Marcipantærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
 bund:
175 hvedemel
125 g.smør
3 spsk.sukker
1 æggeblomme
 
 Fyld:
150 g.smør
125 g.sukker
200 g.pistaciemarcipan(rulle)
1 æg
1 æggehvide
 
 Pynt:
100 g.overtrækschokolade
 mandler
 gule sukkerkugler eller cocktailbær
 
 
Opskrift:
Smuldre smørret til tærtebunden i melet. Tilsæt sukker og æg og æggeblomme og ælt hurtigt dejen sammen. Læg den koldt 1 time Rul dejen ud og beklæd en tærteform ca. 24 cm med den. Rør smør og sukker til fyldet sammen. Rør pistacemarcipanen blød med æg og æggehvide Rør smør og marcipanblandingen sammen og fordel den i tærtebunden. Bag tærten 30-35 minutter ved 200 grader. Lad kagen blive kold. Smelt chokoladen og fordel den over kagen. Pynt med mandler, sukkerkugler eller cocktailbær.





karakterer:
Opskriften er vist 32109 gange,
og udskrevet 650 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-05 20:18:01
Super lækker tærte. Jeg tilføjede kanel til i fyldet hvilket gjorde den endnu mere lækker :-)