Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blodige popkorn

Blodige popkorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : -

HøjtidHalloween

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kriis

Indsendt :


Blodige popkorn, billede 4 Blodige popkorn, billede 1 Blodige popkorn, billede 2 Blodige popkorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Pop Corn (poppede majskærner)
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Rød frugtfarve
   
Opskrift:
Først laver du nogle popkorn, el. køber nogen.

Så smelter du noget smør el. magarine i en gryde og tilsætter rød frugtfarve.

Når det så er kølet lidt af hælder du den røde masse over popkornene i el skål og vupti! så har du nogle blodige popkorn (:


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (54 stemmer)

Opskriften er vist 108913 gange,
og udskrevet 1493 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 2819 (671 kcal)
KJ pr. Portion 2819 (671 kcal)
Vægt ialt 125 gram
Vægt pr. Portion 125 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2255 KJ (537 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 35.7 gram
Kulhydrat 50.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-11-13 10:09:12
I stedet for frugtfarve kan man bruge rødbedesaft.

LoL  -  2013-10-31 17:54:07
Fint nok. Men de bliver altså helt smattede

Mig..?  -  2010-11-10 22:37:35
Jeg har prøvet det, og jeg synes det var super sejt! -MEN, popcornene blev helt bløde og uspiselig, men det så sejt ud! Heldigvis havde jeg også alm. popcorn xD

Per  -  2009-10-16 22:19:52
Vi har afprøvet opskriften nu og skrevet nogle mængder på. Og hvis de ikke skal være helt røde passede det jo meget godt, og det heder jo også blodig og ikke røde popkorn.

Tine  -  2009-10-15 15:06:44
Man kan også bare komme frugtfarven i grden mens man laver popcornene. Hvis altså man laver dem på den gammeldags manér i en gryde. Så er indeholder de en hel del mindre fedt end micro-popcorn som så bagefter er overgældt af smeltet smør....

Anders Bergen  -  2009-10-15 09:22:36
De bliver ikke smattede, der skal ikke bruges ret meget smør, og det skal altså helst være smør, har brugt det med hvidløg eller basillikum pesto. Hæld de varme popkorn i en 20 L. (bradepande) pose sammen med den varme smør og salt, pust luft i posen og ryst straks

Lilly  -  2009-10-05 20:07:22
hvis du ikke putter får meget på og blader dem godt og forsigtet så bliver de ikke smadrer

Dina  -  2008-10-31 18:56:12
Sej idé.. Det vil jeg prøve ;)

  -  2008-10-03 16:44:23
det dumt popkorne bliver klad rette blod grød istedet for

Kikidi  -  2008-10-02 23:57:31
Bliver de ikke helt smattede ?