Græskarkerner

Græskarkerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Chips / SnacksRet : Chips / Snacks - Diverse Chips / Snaks

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Græskarkerner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Trine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Græskarkerner
 Salt
 Meget lidt olie
 
Opskrift:
Vask kernere til alt kød etc er væk. Varm panden op til meget svag varmer og vend dem i _meget_ lidt olie i ca. 20 minuter med massere af salt.

Tips:

Kan evt dryssses i Kartoffel-græskar suppe :)





karakterer:
Opskriften er vist 12844 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-10-01 14:36:50
Det er bare de bedste græskarkerner. De bliver også rigtig gode med hvidløgspulver drysset hen over sammen med saltet.

  -   2008-10-28 19:43:53
der skal ikke olie på, men magarine. det bliver meget bedre. Er rigtig gode som snacks ved festlige lejligheder. :D mvh. denKloge.

  -   2008-10-27 17:30:12
hvordan opbevare man dem efter ristning og i hvor lang tid.