Æggefrikasse

Æggefrikasse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 stk.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lis

Indsendt :



Ingredienser:
6 hakket hårkogt æg
250 g.asparges
250 g.championger i skiver
1 hakket løg
2 tomater i både
2 spsk.hvedemel
1 spsk.citronsaft
0.25 dl.piskefløde
2 spsk.magarine
 salt
 peber
 
 Pynt:
 persille
 
Opskrift:
Smelt magarinen kom hakket løg i lad det snore lidt uden at få farve.
Kom championer i må ikke blive brune. Mel kommes i fløde og aspargesvæden kommes i til det bliver lige som sovs.
Lad det snore i 3 - 4 min.
Citronsaften salt og peber 5 hakket æg, asparges og nogle tomater røres i.
Rør lidt idet det er godt varmt.
Kommes på ristet brød pyntes med æg, tomater og persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3803 gange,
og udskrevet 46 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu