Brun roulade med abrikos

Brun roulade med abrikos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
75 g.hvedemel
75 g.smør eller margarine
75 g.sukker
2 tsk.kakao
1 æg
 
 Fyld:
150 g.abrikosmarmelade
 
 Pynt:
 Florsukker
 
Opskrift:
Fedtstoffet blødgøres til en konsistens som mayonnaise, og røres godt sammen med sukker til en ensartet konsistens, hvorefter ægget tilsættes under stadig omrøring. Til sidst røres med og kakao i, hvorefter massen smøres ud på pergamentpapir ca. 30x25 cm.

Bages på ovnens midterste rille ved 240 grader C i ca. 5 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Når kagen er bagt, vendes den straks over på et stykke papir, der er drysset med sukker. Papiret trækkes nu af, og marmeladen smøres på med en paletkniv. Bagværket rulles sammen til en roulade ved hjælp af det sukkerbestrøede papir, mens bagværket endnu er bøjeligt, hvorefter rouladen drysses med florsukker.

Tips:

712


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9035 gange,
og udskrevet 151 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu