Bagte nye kartofler med citron og oregano
Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forvarm ovnen til 230 grader C. alm. ovn.
Kartoflerne vaskes grundigt og duppes tørrer. Bland kartoflerne (skåret i 2 cm stykker) med olivenolie, oregano, citronsaft, salt og peber, i en bageform. Bag kartoflerne i 30 minutter, under jævnlig omrøring, indtil de er møre og let brune. Vend den revne citronskal i kartoflerne inden serveringen. Tips: Den forfriskende smag af citron og oregano bringer det bedste frem i denne ret, der er det perfekte tilbehør til lammekoteletter eller lammekølle. |
|
Opskriften er vist 99208 gange,
og udskrevet 2099 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2010-04-17 11:06:38 Jeg brugte små nye Mallorca kartofler og kogte dem ganske lidt inden jeg krydrede dem og kom dem i ovnen, så behøver man ikke skære dem i tern. Pips - 2009-01-31 18:47:26 Tern!!! Ellers bliver de ikke møre. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Bageform = ovnfast fad anonym - 2005-01-01 01:01:01 Skal kartoflerne skæres i 2 cm skiver eller 2 x 2 cm terninger ?? Formentlig skiver |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne