Herlig roulade

Herlig roulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Roulader 2 Roulader
KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Herlig roulade, billede 4 Herlig roulade, billede 1 Herlig roulade, billede 2 Herlig roulade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
175 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
175 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
175 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
25 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 gram Hjortetaksalt
   
  Pynt:
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Til dejen knuses de smuttede mandler, det og resten af ingredienserne røres godt sammen til en let luftig masse. Smøres ud på pergamentpapir, der er velsmurt med smeltet margarine. Bages i ca. 10 minutter ved 225 grader C. alm. ovn.

Et lag hindbær- eller jordbærmarmelade smøres ud over bundene, der rulles sammen, medens de er varme. Man undgår da, at bundene knækker.

Der bliver to roulader af denne opskrift, når man bruger almindeligt smørrebrødspapir.

Når rouladerne er kolde, kan de overdrysses med florsukker eller evt. pyntes med glasur og lidt hakkede mandler eller flødeskum.

Tips:

667


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 47430 gange,
og udskrevet 394 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 13410 (3192 kcal)
KJ pr. Roulader 6705 (1596 kcal)
Vægt ialt 815 gram
Vægt pr. Roulader 407 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1645 KJ (391 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 23.9 gram
Kulhydrat 39.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2015-02-27 14:45:45
Ja, der er altid en god ide at komme lidt salt i en roulade, det gør at den ikke så let revner, når man skal rulle den sammen!

Sigrid.  -  2011-09-15 13:43:52
kan det være rigtig at der skal være hele 5g. hjortaksalt? det lyder af super meget nemlig.