Makron-linser

Makron-linser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Butterdej:
250 g.hvedemel
2 spsk.eddike
1.25 dl.koldt vand
250 g.fast margarine
 
 Makronfyld:
125 g.smør
125 g.hakkede mandler
125 g.florsukker
1 æg
 
 hindbærmarmelade
 
Opskrift:
Eddike, vand og mel æltes godt til en dej, og lægges koldt i 15 minutter. Dejen rulles ud til en aflang plade, herpå fordeles margarine, dejen foldes sammen i 3 lag og lægges koldt igen. Dette gentages i alt 3 gange. Til sidst rulles dejen ud, smurte linse- eller muffinsforme beklædes med dejen, formene stilles koldt.

I hver form kommes lidt hindbærmarmelade og derover makronfyld. Hertil røres smør, hakkede mandler, florsukker og ægget sammen. Over makronfyldet kan lægges et kryds af butterdejen.

Kagerne bages ved jævn varme 200-225 grader C i 10 minutter.

Vendes forsigtigt ud.

Kan evt. pyntes med florsukkerglasur.

Tips:

220


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5047 gange,
og udskrevet 83 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu