Rejebisque

Rejebisque, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rejer - Nordsørejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.frosne nordsørejer med skal
1 løg
1 gulerod
15 g.smør
1 frisk chili
1 fedhvidløg
 frisk timian
2 dl.hvidvin
1.25 dl.bouillon
0.25 sherry
0.5 dl.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svits finthakket løq oq qulerod i smør sammen med fintsnittet chil (uden kerner) oq hvidløq.
Tilsæt rejer (taq evt. lidt fra til pynt) oq timian.
Tilsæt vin oq lad den koqe næsten ind.
Hæld bouilon på oq lad suppen simre 10-15 min.
Blend suppen oq siqt den op i en ren qryde.
Giv den et opkoq oq tilsæt sherry oq fløde.
Smaq til med salt oq peber oq sever med lun flute.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16587 gange,
og udskrevet 352 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu