Whisky sauce 03

Whisky sauce 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mette

Indsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.fløde
1 dl.barbecue sauce
0.5 oksebouillon terning
0.5 tsk.karry
0.5 tsk.paprika
0.25 tsk.peber
1 tsk.rosmain
1 spsk.whisky
 
Opskrift:
Bland fløde, barbecue sauce og bouillonterning og varm op under omrøring. Bland krydderierne med en smule vand til en grødagtig masse og tilsæt denne til saucen. Varm saucen godt igennem og tilsæt whiskyen lige inden servering.

Tips:

Brug ikke mere end anviste mængde whisky ellers bliver saucen uspiselig.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (22 stemmer)

Opskriften er vist 28509 gange,
og udskrevet 564 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kim  -  2016-12-10 18:25:20
Husk ikke at overdrive med karry! Brug ca. halvdelen af oplyst mængde (1/4 tsk fuld). Ellers bliver den i hvert fald uspiselig (vi bruger Madras karry).

Tommy  -  2015-11-14 13:08:02
Super opskrift men prøv at brug stærk karry og røget BBC Sauce, paprika og Whisky.

Michael  -  2011-07-29 18:08:47
Super god!

  -  2011-07-29 16:40:20
Den er helt fantastisk

BK  -  2010-10-16 16:40:31
Kan anbefales lækker.

Søren  -  2009-10-10 23:28:31
Den sovs var lige til ug.. dog kom jeg lidt mere whisky i end anbefalet...

Katrine  -  2008-05-31 09:56:16
Den får et stort femtal af mig.

Annette  -  2008-02-03 14:04:00
Uden tvivl den bedste jeg nogensinde har smagt. Kan varmt anbefale den.

Ellis  -  2008-01-15 22:10:59
Den er bare fantastisk -

Helle  -  2007-11-29 19:18:47
Fantastisk opskrift. Den bedste whisky sauce jeg har smagt.