Chokoladeroulade med abrikos

Chokoladeroulade med abrikos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.hvedemel
150 g.smør eller margarine
75 g.sukker
10 g.kakao
2 æg
0.5 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
150 g.abrikosmarmelade
 
 Pynt:
 Chokoladeglasur af:
50 g.florsukker
2 tsk.kakao
1 spsk.varmt vand
 røres sammen til en passende konsistens
 
Opskrift:
Fedtstof og sukker røres sammen. Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes og det hele røres til en ensartet masse.

Massen smøres ud på pergamentpapir ca. 30x25 cm. Bages på ovnens midterste rille ved 240 grader C i ca. 5 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Når kagen er bagt vendes den straks på et stykke sukkerbestrøget papir. Papiret fra bagningen trækkes af, og marmeladen smøres på med en paletkniv. Bagværket rulles sammen til en roulade ved hjælp af det sukkerbestrøede papir, mens bagværket endnu er bøjeligt, hvorefter rouladen overtrækkes med chokoladeglasur.

Tips:

737


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6444 gange,
og udskrevet 120 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu