Æg i gele

Æg i gele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stenner

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.kraftig suppe
3 dl.husblas
2 spsk.sherry
2 æg (kogt)
75 g.kgt tune/skinke
8 grønne oliven
 persille
4 salatblad
 
Opskrift:
Suppen varmes. Husblassen lægges i blød i koldt vand og smeltes i den suppe. sherry tilsættes.

Æggene halveres.
Tumgen strimles.
Oliven halveres.
Persille klippes i buketter.
Æggene lægges i bunden af 4 skåle el. kopper.
Tunge, oliven og persille fordeles i kopperne.
Geleen hældes over.

Stivner i køleskab på 3-4 timer.
Vendes ud på salatblade.





karakterer:
Opskriften er vist 3972 gange,
og udskrevet 62 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu