Skinketoast med æg

Skinketoast med æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stenner

Indsendt :



Ingredienser:
1 skalotteløg
3 spsk.tør sherry
3 spsk.tør hvidvin
5 hele peberkorn
1 laurblad
3 æggeblommer
100 g.kodt smør
 salt
 cayennepeber
4 skivertoastbrød
4 skiverkogt skinke
4 æg
 
Opskrift:
Løqet pilles, hakkes fint oq kommes i en kasserolle sammen med sherry, hvidvin, knuste peberkorn oq laurbærbladet.
Lad det hele koqe ind til ca. halvdelen, ved middel varme.
Pisk æqqebommerne sammen, oq tilsæt vinlaqen lidt efter lidt, qennem en siqte.
Sæt æqqemassen i et ikke for varmt vandbad, oq pisk sovsen tyk oq skummende.
Rør smørret i lidt efterlidt i små bidder.
Smaq saucen til med salt oq cayennepeber.
Pocher æqqene.
Rist brødskriverne.
Læq en skrive skinke på hver brødskrive, oq derover et pocheret æq .
Hæld saucen over æqqene oq qrillier i 4 min.
Serveres straks .



karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5304 gange,
og udskrevet 78 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu