Chokolade randkage

Chokolade randkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.hvedemel
125 g.smør eller margarine
125 g.sukker
3 æg
0.5 stang vanille eller 1 tsk. vanillesukker
 
 Pynt:
 Chokoladeglasur:
10 g.kakao
100 g.florsukker
2 spsk.kogende vand
 røres godt sammen
 
Opskrift:
Alle ingredienserne røres godt sammen til en ensartet masse. Fedtstoffet skal være blødgjort til en konsistens som mayonnaise.

Dejen anbringes i en velsmurt randform 1½ l. Bages på ovnens nederste rille ved 200 grader C i ca. 25 minutter. Ovnen skal have rette temperatur fra starten.

Kagen må højst blive i formen 5 minutter efter bagning. Når kagen er kold, glaseres den.

Tips:

727


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5893 gange,
og udskrevet 107 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu