Sacherkage II

Sacherkage II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.lind smør eller margarine
150 g.florsukker
150 g.smeltet mørk chokolade
4 æg
150 g.hvedemel
 evt.25 g. hakkede mandler
 evt.saften af ½ citron
 
 Pynt:
 Chokoladeglasur:
100 g.florsukker
25 g.kakao
2.5 spsk.kogende vand
 røres sammen til passende konsistens
 
Opskrift:
Fedtstof og den smeltede chokolade røres sammen. Derefter tilsættes florsukker og de 4 æggeblommer en ad gangen. Æggehviderne piskes til stift skum, der blandes i dejen sammen med hvedemel. De kan også blande 25 g. hakkede mandler og saften af ½ citron i dejen, der fyldes i en velsmurt springform, ca. 20 cm. i diameter.

Bages på midterste rille ved 180 grader C i ca. 1 time.

Kagen skal helst stå i formen til næste dag, hvorefter den overtrækkes med chokoladeglasuren.

Tips:

681


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3442 gange,
og udskrevet 71 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu