Sacherkage

Sacherkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.lind smør eller margarine
150 g.flormelis
150 g.smeltet mørk chokolade
4 æg
150 g.hvedemel
 evt.25 g. hakkede mandler
0.5 citron saften heraf
 
 Pynt:
 Chokoladeglasur:
100 g.flormelis
25 g.kakao
2.5 spsk.kogende vand
 røres sammen til passende konsistens
 
Opskrift:
Fedtstof og den smeltede chokolade røres sammen. Derefter tilsættes flormelis og de 4 æggeblommer en ad gangen. Æggehviderne piskes til stift skum, der blandes i dejen sammen med hvedemel. De kan også blande 25 g. hakkede mandler og saften af ½ citron i dejen, der fyldes i en velsmurt springform, ca. 20 cm. i diameter.

Bages på midterste rille ved 180 grader C i ca. 1 time.

Kagen skal helst stå i formen til næste dag, hvorefter den overtrækkes med chokoladeglasuren.

Tips:

681





karakterer:
Opskriften er vist 3869 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu