| |
|
Krambambuli (kryddersnaps)
Krambambuli (kryddersnaps), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
10 | g. | kanelbark brækket i stykker10 g. kanelbark brækket i stykker | 10 | g. | finthakket citronskal10 g. finthakket citronskal | 10 | | hel sort peber10 hel sort peber | 15 | | hele kryddernelliker15 hele kryddernelliker | 3 | | hel kardemomme3 hel kardemomme | 1 | | lille muskatnød flækket eller tredelt1 lille muskatnød flækket eller tredelt | | | |
| |
Trækketid 2-3 døgn, derefter filtreres. Bitteren har en gylden farve og en frisk smag af citron. Kan lagres meget længe.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10366 gange, og udskrevet 178 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2015-08-01 11:58:29 Hvor snaps/ vodka skal man bruge og skal den evt fortyndes?
John - 2009-06-28 08:57:46 Hvormeget snaps og skal den fortyndes?
|
|