Kammuslinger a' la Lyhneborg

Kammuslinger a' la Lyhneborg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lyhneborg

Indsendt :


Kammuslinger a Kammuslinger a Kammuslinger a Kammuslinger a
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
20 kammuslinger, store
 persille
 hvidløg
 smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kammuslingerne fordeles i 4 st. alu folie. Drys lidt persille, knust hvidløg, en klat smør samt salt og peber over hver portion.

Luk "pakkerne" og sæt dem i ovnen ved 200 g. i 15 min.

Serveres med lune flutes.

Tips:

Verdens nemmeste forret - velbekomme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (40 stemmer)

Opskriften er vist 37607 gange,
og udskrevet 985 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Helle  -  2011-09-24 10:08:00
Helt enig med Hannes kommentar fra den 2011-02-14. I øvrigt en super let forret som jeg har lavet flere gange og fået mange roser for :-)).

Hanne  -  2011-02-14 14:23:32
Kommentar fra C.Larsen den 2010.01.13-brug flere krydderier.-glem det. C.Larsens forslag er direkte ødelæggende for de naturlige sarte og fine smagsstoffer som er kammuslingen. Det er ok at variere med forskellige krydderierne,men vær varsom med at lave retten indviklet og brug få kryderier.

Mette O.  -  2010-10-25 13:36:24
Super let, kan evt. tilføres mange andre kryderier,hvilket jeg har mange prøvt, med godt resultat :-)).

C. Larsen  -  2010-01-13 13:31:06
Tilføj flere krydderier. Lad dem marinere i både hvidløg. paprika, og lidt pesto i ca. 1 time, og lynsteg dem i olie. Så kommer der mere smag. Måske også med lidt ekstradon i dressingen, salt og peber. Og så perfekt. Kammuslinger skal have krydderier tilsat, for steget uden - smager de ikke af nogen ting. Men krydderierne gør, at den neutrale mudslingesmag fremhæves meget mere og bedre. Bruger sommetider også karrypasta - forsigtigt - det er stærkt.

Inger  -  2008-01-03 10:54:02
Den er rigtig god samt let at lave.